ZONNEPANELEN


Duurzame energie en zonnepanelen in het bijzonder zijn een hot item en daar waren John en Jolanda Jansen jaren geleden al op voorbereid. Door extra kennis te vergaren op het gebied van zonnepanelen is J-Jansen inmiddels een betrouwbare partner om toepassingen in uw huis aangaande duurzame energie. Zonnepanelen of zonnecollectoren en warmwater pompen kunnen worden geleverd door J-Jansen BV in Gilze. Ook kunnen alle benodigde technische werkzaamheden compleet door John Jansen en zijn team worden uitgevoerd. 

John Jansen hecht grote waarde aan het volgen van de laatste ontwikkelingen op algemeen technologisch gebied. Als het gaat om duurzame energie gebeurt er de laatste jaren enorm veel. John speelt met zijn bedrijf J-Jansen BV al vanaf het eerste uur in op de behoefte van klanten als het gaat om duurzame energie en in het bijzonder zonnepanelen. Onlangs heeft John met succes wederom een cursus afgerond bij het BDA (dak- en gevelopleidingen) omtrent het ‘adviseren van PV-systemen’ wat een andere benaming is van zonnepanelen.  Als u kiest voor duurzame energie en/of zonnepanelen dan is een degelijk en vakkundig advies van het grootste belang. Neem nu contact op met J-Jansen BV in Gilze en ervaar zelf wat zij voor u kunnen betekenen als het gaat om zonnepanelen.  

Wilt u meer weten over zonnepanelen in het bijzonder en/of duurzame energie in het algemeen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met J-Jansen BV in Gilze. 

 J Jansen BV
Bessemeindseweg 8
5126 AZ Gilze
T.  0161 - 456880
F.  0161 - 456881
E. info@jjansenbv.nl

 

Volg ons: